Izbornik Zatvoriti

Uslovi korišćenja

Sajt koji ste upravo posetili ( www.vinarijazivkovica.com ) namenjen je isključivo KUPCIMA NA VELIKO.

Poštovani posetioci, molimo Vas da, pre korišćenja ove Internet prodavnice, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta ovom sajtu, kao i kupovina, podrazumeva da ste pročitali ove uslove korišćenja i da se sa njima slažete u celosti. U slučaju da su oni za Vas iz bilo kog razloga neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu Internet prezentaciju.

Korišćenjem bilo kog dela ovog portala, smatraće se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Vinarija Živkovića može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu kako biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za Vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja ove online prodavnice sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksima za e-poslovanje.

Kod registracije u sistem internet prodavnice, posetilac sajta Vinarija Živkovića prijavljuje svoje korisničko ime i lozinku. Nakon što se registruje, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.

Kupovina je moguća i bez registracije, ali tada svoje podatke (koji su nam neophodni za dostavu narudžbine) ostavlja prilikom procedure za završetak naručivanja.

Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje internet prodavnice Vinarija Živkovića, prava korisnika, i poslovni odnos između ponuđača i kupca.

Dostupnost informacija

Ponuđač se obavezuje da će kupcu uvek osigurati sledeće informacije:

1. kontakt adrese, koje omogućavaju brzu i efikasnu komunikaciju (e-mail, telefon)

2. bitne karakteristike robe

3. dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga, koja je u ponudi na internet stranici, trebalo bi da bude dobavljiva u razumnom roku; u suprotnom, kupac će biti obavešten o nemogućnosti isporuke)

4. uslove dostave proizvoda ili izvršenje usluga (način, mesto i rok dostave)

5. sve cene moraju biti jasno i nedvosmisleno određene i vidljivo prikazane, sa informacijama o tome da li su uključeni porezi i troškovi prevoza (generalno u Internet prodavnici na sajtu Vinarija Živkovića: sve cene su iskazane sa uključenim porezima, a troškovi prevoza nisu iskazani – njih kupac plaća po tarifi kurirske službe koja vrši isporuku)

6. način plaćanja – isključivo virmanski, prema predračunu koji kupac dobije – Vinarija Živkovića je veleprodaja

7. vremensko ograničenje ponude

Važne napomene

1. Istaknute cene su sa PDV-om i važeće su u trenutku porudžbine. Isporuka vina je moguća isključivo na teritoriji Srbije. Isporuka se vrši putem kurirske službe, na adresu koju ste naveli prilikom poručivanja. Troškove dostave snosi poručilac vina.

Platićete prema predračunu koji ćete dobiti od nas posle formiranja narudžbenice na sajtu. Troškovi transporta idu na račun kupca (prema tarifi kurirske službe koja vrši isporuku).

2. Fotografije proizvoda prikazane na sajtu Vinarija Živkovića se mogu razlikovati od stvarnog proizvoda.